Products

SL60

We purchased a 1947 small house in the Bernals Heights area of San Francisco. The potential of tremendous views was there, but it was never unlocked. Our goal for this house is to make it into a modern, warm, and minimalist abode that my wife and I have already wished we had.

We wanted a place where we can unwind after a long day, with a glass of wine while enjoying the wide expanse of view of SF Bay, the shipyard, and the iconic Candlestick Park. The statement piece for the house, then, is the view, and we researched extensively for a solution that would frame the view as the focus point. Ultimately, we selected NanaWall for its reputation and local connection.

We were so happy with what we would get from NanaWall, we decided to also install NanaWall on the Master Suite level. This level doesn't have as expansive of a view as the living room level; rather, it opens up to a deck that overlooks our garden and really captures the country-in-the-city feel of Bernal Heights.

"We're quite happy with NanaWall and have been raving about how this was the purchase that really made our house!"

What our Customers Have to Say

Starbucks Coffee

The Charles Sparks team chose a NanaWall system for this Starbucks because the product allowed the firm to modify the appearance of the wall. They needed to parallel the train station and café aesthetics.

See Case Study

Hollywood Hills Residence

During this bathroom renovation on her Frank Lloyd Wright-styled home, the homeowner chose a NanaWall system to complement the architectural aesthetic and highlight the focal point "the view".

See Case Study

“Having the NanaWall opening glass wall allows them the most transparent flexibility they could have.”

— Anita Shumaker, Designer

See Case Study

Speak with a NanaWall Consultant to Discuss Your Goals and Design Needs

Design Consultation

Connect With Us