Best Not So Wide

Contractor: Griffey Remodeling

Photography: John Evans

Room with a View

I was hired to remodel our clients kitchen. As you can see from the before and after photo, the kitchen was relocated from the front of the house to the back of the house. Our clients home sits on 5 private acres and has a 1 acre pond in the rear. When our clients would entertain, guests would always flock to the rear of the home to take in the view; which left our clients stranded in the kitchen.

I suggested moving the kitchen to the rear of the home so they could enjoy what everyone else enjoyed while they entertained. They were on board with relocating the kitchen but did not want to lose their view of the back yard. For this reason, we proposed and installed a 72” NanaWall that was customized for a window application. What turned out to be their biggest concern ultimately turned out to be one of their favorite project features.

Photos

Related Products